Morutan Galatasaray : Morutan Galatasaray İçin Geliyor | Spor Gündemi : Rumen başkan son olarak belirlediğim bedel ne 9.5 ne de 9.9 değil tam 10 milyon euro.

Morutan Galatasaray : Morutan Galatasaray İçin Geliyor | Spor Gündemi : Rumen başkan son olarak belirlediğim bedel ne 9.5 ne de 9.9 değil tam 10 milyon euro.. De 31,5 millioner bliver udbetalt med det samme, og så får vi 11,5 millioner, hvis galatasaray kvalificerer sig til europa league, siger becali til fanatik. | amazing skills, dribbling, goals | 2021 hdtwitter: Herkese yeniden selamlar bir başka football manager 2021 videosuyla sizlerle birlikteyim. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği morutan için futbolcunun menajerinden yeni bir açıklama geldi. Galatasaray transfer gündemi̇ #morutan @galatasaray #transfer

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği olimpiu morutan ile ilgili hemen hemen her gün steaua bükreş başkanı gigi becali'den yeni açıklama geliyor. Morutan'ı beğendiğimi daha evvel ifade etmiştim, steaua bükreş başkanı da gerekli şekilde açıklamalar yapıyor. #galatasaray #transfer #transferhaberleri galatasaray,cicaldau,sacha boey,morutan,galatasaray transfer,galatasaray haber,gs transfer,gs haber,transfer,transf. Beløbet er 5,7 millioner euro (43 millioner kroner, red). Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti.

Olimpiu Morutan kimdir, kaç yaşında? Galatasaray yeni ...
Olimpiu Morutan kimdir, kaç yaşında? Galatasaray yeni ... from haberioldu.com
O nasıl bize haber yollamış, bizim az paramız olduğunu biliyor herhalde, zayıf oynuyorum ki az para olsun beni alsınlar. Galatasaray, olimpiu vasile morutan'ın transferi konusunda oyuncunun kulübü ile görüşmelere başlandığını duyurdu. 8 transfer yapildi galatasaray yönetimi, alpaslan öztürk, aytaç kara, barış alper yılmaz, cicaldau, sacha boey, patrick van aanholt,. Rumen futbolcuyla, 2026 yılına kadar prensip anlaşmasına varan sarı. Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferine adeta ramak kaldı. Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferi an meselesi. Galatasaray, fatih terim'in transferini çok istediği olimpiu morutan'da adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Olimpiu morutan | welcome to galatasaray?

Morutanın galatasaraya olası transferini değerlendiren değerli yorumcu alp pehlivan oyuncu hakkında düşüncelerini aktarıyor.eğer video hoşunuza gitt.

Olimpiu morutan golleri ve asistleri (galatasaray transfer) According to nico schira, morutan to galatasaray is confirmed. Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu. Galatasaray, fatih terim'in transferini çok istediği olimpiu morutan'da adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Det bekræfter steauas ejer gigi becali. Rumen futbolcuyla, 2026 yılına kadar prensip anlaşmasına varan sarı. #morutan #golledit merhba arkadaslar morutan galatasaray'a hayırlı olsun The midfielder was an important part of romania's team at the u21 euros in may but is yet to make. Galatasaray, olimpiu vasile morutan'ın transferi konusunda oyuncunun kulübü ile görüşmelere başlandığını duyurdu. ''morutan, çok iyi bir futbolcu, çok da beğeniyorum. Morutan ve diğerleri, galatasaray'ın ileriye dönük planlarında yetenekli oyuncular var. 8 transfer yapildi galatasaray yönetimi, alpaslan öztürk, aytaç kara, barış alper yılmaz, cicaldau, sacha boey, patrick van aanholt,. Morutanın galatasaraya olası transferini değerlendiren değerli yorumcu alp pehlivan oyuncu hakkında düşüncelerini aktarıyor.eğer video hoşunuza gitt.

''morutan, çok iyi bir futbolcu, çok da beğeniyorum. Olimpiu morutan golleri ve asistleri (galatasaray transfer) Galatasaray, olimpiu vasile morutan'ın transferi konusunda oyuncunun kulübü ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Rumen başkan son olarak belirlediğim bedel ne 9.5 ne de 9.9 değil tam 10 milyon euro. | amazing skills, dribbling, goals | 2021 hdtwitter:

Galatasaray Morutan transferini bitirmek üzere - Futbol ...
Galatasaray Morutan transferini bitirmek üzere - Futbol ... from i.pstimaj.com
Fatih terim, morutan'ı seviyor ama transfer miktarına o karar vermiyor. Bu videoda, galatasaray'ın gündemindeki olimpiu morutan'ın fm 21 pr. Morutan'ı çok beğendiğini ve makul bir paraya galatasaray'ın yok demeyeceğini vurgulayan fatih terim, şu ifadeleri kullandı: Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu. Morutan için galatasaray ilk etapta 4 milyon euro. Olimpiu morutan | galatasaray | skills | promo | amazing skills, dribbling, goals | 2021 hdtwitter: The midfielder was an important part of romania's team at the u21 euros in may but is yet to make.

Morutanın galatasaraya olası transferini değerlendiren değerli yorumcu alp pehlivan oyuncu hakkında düşüncelerini aktarıyor.eğer video hoşunuza gitt.

Fcsb'nin sahibi gigi becali, rumen basınına yaptığı açıklamada morutan yüzde 99 galatasaray'da diyerek transferin neredeyse bittiğini açıkladı. Galatasaray, fatih terim'in transferini çok istediği olimpiu morutan'da adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Morutanın galatasaraya olası transferini değerlendiren değerli yorumcu alp pehlivan oyuncu hakkında düşüncelerini aktarıyor.eğer video hoşunuza gitt. De 31,5 millioner bliver udbetalt med det samme, og så får vi 11,5 millioner, hvis galatasaray kvalificerer sig til europa league, siger becali til fanatik. Beløbet er 5,7 millioner euro (43 millioner kroner, red). Galatasaray, olimpiu vasile morutan'ın transferi konusunda oyuncunun kulübü ile görüşmelere başlandığını duyurdu. The midfielder was an important part of romania's team at the u21 euros in may but is yet to make. Morutan'ı çok beğendiğini ve makul bir paraya galatasaray'ın yok demeyeceğini vurgulayan fatih terim, şu ifadeleri kullandı: Rumen başkan son olarak belirlediğim bedel ne 9.5 ne de 9.9 değil tam 10 milyon euro. Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu. Fatih terim, morutan'ı seviyor ama transfer miktarına o karar vermiyor. Olimpiu morutan | galatasaray | skills | promo Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferi an meselesi.

Galatasaray, fatih terim'in transferini çok istediği olimpiu morutan'da adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu. Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferi an meselesi. Morutan'ı çok beğendiğini ve makul bir paraya galatasaray'ın yok demeyeceğini vurgulayan fatih terim, şu ifadeleri kullandı: Rumen ekibinin başkanı gigi becali, morutan'ın bonservisi için 10 milyon euro isterken galatasaray'ın 5 milyon euro teklif.

Gigi Becali, Morutan'ı Galatasaray'a satacağını açıkladı ...
Gigi Becali, Morutan'ı Galatasaray'a satacağını açıkladı ... from static.daktilo.com
Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği morutan için futbolcunun menajerinden yeni bir açıklama geldi. The midfielder was an important part of romania's team at the u21 euros in may but is yet to make. #galatasaray #transfer #transferhaberleri galatasaray,cicaldau,sacha boey,morutan,galatasaray transfer,galatasaray haber,gs transfer,gs haber,transfer,transf. Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferi an meselesi. Morutanın galatasaraya olası transferini değerlendiren değerli yorumcu alp pehlivan oyuncu hakkında düşüncelerini aktarıyor.eğer video hoşunuza gitt. Galatasaray, morutan transferini kap'a bildirdi. | amazing skills, dribbling, goals | 2021 hdtwitter: Morutan için galatasaray ilk etapta 4 milyon euro.

Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu.

8 transfer yapildi galatasaray yönetimi, alpaslan öztürk, aytaç kara, barış alper yılmaz, cicaldau, sacha boey, patrick van aanholt,. #morutan #golledit merhba arkadaslar morutan galatasaray'a hayırlı olsun O nasıl bize haber yollamış, bizim az paramız olduğunu biliyor herhalde, zayıf oynuyorum ki az para olsun beni alsınlar. Galatasaray, fatih terim'in transferini çok istediği olimpiu morutan'da adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Morutanın galatasaraya olası transferini değerlendiren değerli yorumcu alp pehlivan oyuncu hakkında düşüncelerini aktarıyor.eğer video hoşunuza gitt. Fcsb'nin sahibi gigi becali, rumen basınına yaptığı açıklamada morutan yüzde 99 galatasaray'da diyerek transferin neredeyse bittiğini açıkladı. Fatih terim, morutan'ı seviyor ama transfer miktarına o karar vermiyor. Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu. Morutan'ı beğendiğimi daha evvel ifade etmiştim, steaua bükreş başkanı da gerekli şekilde açıklamalar yapıyor. Olimpiu morutan golleri ve asistleri (galatasaray transfer) Before joining fcsb, in 2018, morutan played for fc botosani (2016/2018) and u cluj (2011/2016). Olimpiu morutan | galatasaray | skills | promo Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu.